Start her - og bli med på revolusjonen!

Ingen kan vokse for deg; bare du kan ta valget om å vokse deg større enn tankene du har om hvem du er. Når du er klar, vandrer jeg gjerne sammen med deg.

Restart® oljer

Visste du at høyfrekvente planteoljer kan støtte deg i å få økt kontakt med deg selv - og hjelpe deg fysisk, psykisk og spirituelt? Er du klar for å oppgradere livet med eteriske oljer fra doTERRA? Bli med i oljeteamet til Restart Living - og få rabatter og oljeundervisning.

Start nå

Restart® Lab

Trenger du en stegvis prosess for å finne tilbake til deg selv? En hver helt som legger ut på reisen for å finne sin autentiske kraft trenger medvandrere. Bli med i et online samfunn og få tilgang til Restart® Lab'en med de seks livspraksisene.

Bli med

Restart® Mind

Har du behov for å finne ut hvem du egentlig er? Den du var stemmer ikke lenger overens med den du ER - og du trenger støtte for å finne ut hvem du er NÅ i øyeblikket? Bli med på Satsang med Renate Lyse. Du kan bli med på nett og i Trondheim.

Start nå

Retreat med Renate Lyse

Bli med på Retreat på Snerting Ranch hotell 21.-23. januar 2019 med Renate Lyse og Mona Iren Dolmen.

2 dagers retreat for DEG som ønsker å finne tilbake til den DU egentlig er ♥.

På Snerting Ranch Hotel, Inderøy i Trøndelag, den 21-23.1.19 vil du innhylles i DIN egen RO, fylles med ENERGI, skjemmes bort med god mat og godt drikke. DU vil omfavnes av kjærlighet og ledes vei inn til DEG SELV ♥.

Gestaltterapeut MNGF Renate Lyse og Reg. Tankefeltterapeut MNLH og NLP Coach Mona Dolmen, vil lede DEG trygt gjennom denne fantastiske delen av DIN reise.

Gjennom disse dagene vil du få mat med økologisk kjøtt fra Ranchen, nyte den unike naturen og stillheten, oppleve vårt flotte Tømmerhus med den alltid 40 graders oppvarmede Jacuzzien, dype meditasjoner, enkle styrkeøvelelser, flere overraskelser og minimum 6 timer med gruppeveiledning. 

BLI MED HER

Jeg er nysgjerrig på hvem du er - og jeg elsker å bli kjent med nye mennesker!

Bli en del av nettverket mitt - og motta e-post med sprell, morro og inspirasjon.

Har du lyst å bli kjent med meg?

Hopp inn i gruppa mi på Facebook der jeg deler dyp læring om å restarte livet.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.