Med ett oppdager du at verden er snudd opp ned; den du trodde du VAR stemmer ikke med den du ER. Hvem er du egentlig?

Få gratis kurs "På rett vei"!

Satsang med Renate Lyse

Kraftsamling for deg som vil leve gjennom et våkent sinn - og restarte livet. Satsang er et ord som kommer fra Sanskrit som betyr å være sammen med sanne mennesker der målet er å få direkte erfaring med et våkent sinn.

Leter du etter sanne og våkne mennesker - eller mennesker som er i ferd med å våkne opp til nærværet inne i seg selv? Å våkne opp kan være en ensom prosess; de som er rundt deg forstår antakelig ikke hva som skjer med deg. Kom å få støtte gjennom direkte erfaring - med mennesker som er som deg. Våknende. Våken. Erfar å bare være det du er - og bli tatt i mot av mennesker som ser deg.

 

Få hjelp til å restarte livet ditt med en ny bevissthet.

  • Oppdag stillheten bak tankene og kilden til visdom.
  • Utvikle din egen vitnetilstand og få et klart blikk.
  • Få tilgang til værefølelsen din og bli kjent med ditt eget nærvær.

Oppdag at den aller største gaven du kan gi til andre mennesker er å være akkurat slik du er. Når du er sann blir jeg sann. Og motsatt.

Lær deg å finne en dyp indre ro ved å falle til ro i deg selv, gi slipp på plagsomme tanker, overveldelse og stress - og oppdag at du er det stille nærværet bakenfor tankene dine. Under Satsang har vi fokus på å skape direkte erfaring med et helt våkent sinn - der du oppdager at du er nærværet inne i deg selv.

I løpet av et døgn sklir vi inn og ut av ulike tilstander av bevisstheten; fra dyp søvn om natta, til drømmesøvn på morgenkvisten og til våken tilstand. Men selv i våken tilstand er vi i en slags drømmetilstand der vi er identifisert med egne tanker og et falskt ego. Når vi våkner opp fra den våkne tilstanden oppdager vi at vi har vært i en våken drøm som er bygget opp av illusjoner om hvem du og jeg er. På et øyeblikk kan du våkne opp til en ny form for bevissthet der du er nærværet inne i deg selv - der du blir vitnet som ser deg selv og alt du er.

Du inviteres til å se deg selv fra et helt nytt perspektiv - og oppdage at du har evnen til å se verden fra en baksynt vinkel. Verden slik du kjente den i våken tilstand blir snudd på hodet. Du blir kjent med din råe sans der du ser verden slik den er uten tolkning.

Satsang er et møtested der en gruppe mennesker møtes for å være våkne sammen - og utforske den nye dimensjonen du har tilgang til. Fra januar til juni har du muligheten til å bli med på Satsang med Renate Lyse, som jobber som spirituell veileder, gestaltterapeut MNGF og sertifisert oljelærer.

Bli med på retreat på Snerting Ranch

To-dagers retreat for DEG som ønsker å finne tilbake til den DU egentlig er.

Oversikt over Satsang; dato og innhold

Datoer på nett

Tirsdag 29. januar kl. 18.00

Tirsdag 26. februar kl. 18.00

Tirsdag 26. mars kl. 18.00

Tirsdag 23. april kl. 18.00

Tirsdag 28. mai  kl. 18.00

Tirsdag 18. juni  kl. 18.00

 

Datoer i Trondheim

Torsdag 31. januar 2019 kl. 17-19 *

Torsdag 28. februar 2019 kl. 17-19 *

Torsdag 28. mars 2019 kl. 17-19 *

Torsdag 25. april 2019 kl. 17-19 *

Torsdag 30. mai 2019kl. 17-19 (med middag etterpå)

Torsdag 20. juni kl. 17-19 *

* Oljeklasse etter Satsang fra kl. 19.30 til 20.30. 180 kr for deg som ikke er med i teamet. Du får en olje med tilsvarende verdi. Påmelding til vipps #112072. Gratis for deg som er med i teamet Restart Living.

 

To dagers retreat på Snerting Ranch
21-23. januar 2019
Straumen 
Nord-Trondelag

 

Satsang #1 Overblikk

Januar

 

Januar: Tema Overblikk

Vekst kommer når du blir oppmerksom på det du ikke ser.

Nett: Tirsdag 29. januar kl. 18.00

Heimdal: Torsdag 31. januar 2019 kl. 17-19

Heimdal: Oljeklasse 31. januar 2019 kl. 19.30-20.30

 

 

Satsang #2 Intensjon

Februar

 

Februar: Tema Intensjon

Dypt inne i oss finnes det en subjektiv strøm av bevissthet som forankrer oss en hverdag som stadig er i forandring. Når du får kontakt med din egen livsstrøm, kan du styre deg selv gjennom en følt intensjon i stedet for fra en isolert tanke som er forankret i en illusjon.

Nett: Tirsdag 26. februar kl. 18.00

Heimdal: Torsdag 28. februar 2019 kl. 17-19

Heimdal: Oljeklasse 28. februar 2019 kl. 19.30-20.30

 

Satsang #3 Medfølelse

Mars

 

Mars: Tema Medfølelse

Det finnes ingen som er under eller over deg; vi er alle sammen medmennesker som er like mye verdt. Når du kan møte deg selv med dyp medfølelse får du kontakt med din iboende verdi. Da slutter du å kjempe for å øke egenverdien din; du oppdager at verdien din er konstant og ukrenkelig uavhengig av hva som har hendt deg.

Nett: Tirsdag 26. mars kl. 18.00

Heimdal: Torsdag 28. mars 2019 kl. 17-19

Heimdal: Oljeklasse 28. mars 2019 kl. 19.30-20.30

 

Satsang #4 Ikke-dømmende

April

 

April: Tema Ikke-dømmende

Legg tankene til side for et øyeblikk. Se verden slik den er uten å tolke eller dømme. Du vil oppdage at nærværet du søker i andre er i deg selv, og siden alle har samme nærvær og er laget av samme bevissthet er det ingenting å dømme.

Nett: Tirsdag 23. april kl. 18.00

Heimdal: Torsdag 25. april 2019 kl. 17-19

Heimdal: Oljeklasse 25. april 2019 kl. 19.30-20.30

Satsang #5 Vitnetilstand

Mai

 

Mai: Tema Vitnetilstand

Livet er som å stå på en scene å spille ulike roller; forelder, partner, et mors barn, en venn, kollega og alle andre ulike lag du har i deg selv. Med ett oppdager du at du også sitter i salen og betrakter deg selv, som om du er endel av publikumet. Du ser deg selv klart - det gir deg en frihet til å ta av deg de maskene som ikke lenger tjener deg.

Nett: Tirsdag 28. mai  kl. 18.00

Heimdal: Torsdag 30. mai 2019kl. 17-19 (med middag etterpå)

Satsang #6 Kreativ

Juni

Juni: Tema Kreativ

 

Noe hender, du reagerer uten å reflektere. Du er reaktiv. Det er en kraft som får deg til å handle uten at du er deg selv bevisst. Ta kraften ut av kreativ og sett den først. Da får du kreativitet i stedet for reaktivitet. Du er din egen skaperkraft. Hva vil du bruke den til?

Nett: Tirsdag 18. juni  kl. 18.00

Heimdal: Torsdag 20. juni kl. 17-19

Heimdal: Oljeklasse 20. juni 2019 kl. 19.30-20.30

Bli med på Satsang

Alternativ 1 På nett:
Få tilgang direktesendt Satsang med Renate Lyse på Zoom og få opptak av alle samlingene i en egen nettportal.

 

Alternativ 2 På nett og i Trondheim:
Bli med på direktesendt Satsang med Renate Lyse på nett - og bli med på samling i lokalet på Heimdal i Trondheim påfølgende torsdag. 

 

Alternativ 3 - Drop-in:
Bli med en enkelt gang på nett: 200 kr
Bli med en enkelt gang i Trondheim: 300 kr.

Bli med en enkelt gang for å få direkte erfaring. Påmelding til vipps #112072. Gå på Kjøp og betal, søk opp Renate Lyse AS, velg Satsang og velg det som passer deg.


Oljeklasse:

Oljeklasse etter Satsang i Trondheim fra kl. 19.30 til 20.30. 

Påmelding til vipps #112072. Pris: 180 kr for deg som ikke er med i teamet. Du får en olje med tilsvarende verdi. Gratis for deg som er med i teamet Restart Living og for deg som har vært med på Satsang tidligere på dagen.

 

To dagers retreat på Snerting Ranch
21-23. januar 2019, Straumen, Nord-Trondelag. Påmelding til Snerting Ranch Hotell ved Mona Dolmen.

 

Trenger du individuell oppfølging? 
Jeg kan tilby deg gestaltterapi, spirituell veiledning eller oljecoaching.
Send e-post til [email protected]

MER INFORMASJON

I årevis har jeg, Renate, studert den arketypiske prosessen for endring gjennom å studere blant annet Eckhart Tolle, Gangaji, Mooji, Neal Donald Walsch, Deepak Chopra, Joseph Cambells Heltereise, Brene Brown sin Rising strong-prosess, endringsteorien i gestaltterapi - og min egen dype prosess over 20 år. Ut av dette at jeg dratt ut den røde tråden - prosessen til et våkent sinn.

Når du har sett verden gjennom et våkent sinn, kan du aldri gå tilbake til en våken drømmesøvn igjen. Å bli våken fører med seg en varig endring som blant annet gir deg beskyttelse mot overveldelse, stress og kaos-følelser. Du lever enten på innsiden av "the matrix" der du er blindet av identifisering med tanker eller du lever på utsiden fordi du har våket opp og du ser "the matrix". Er du klar for å ta "pillen" som får deg til å våkne?

I løpet av et døgn sklir vi inn og ut av ulike tilstander av bevisstheten; fra dyp søvn om natta, til drømmesøvn på morgenkvisten og til våken tilstand. Men selv i våken tilstand er vi i en slags drømmetilstand der vi er identifisert med egne tanker og et falskt ego. Når vi våkner opp fra den våkne tilstanden oppdager vi at vi har vært i en våken drøm som er bygget opp av illusjoner om hvem du og jeg er. På et øyeblikk kan du våkne opp til en ny form for bevissthet der du er nærværet inne i deg selv - der du blir vitnet som ser deg selv og alt du er.

Du inviteres til å se deg selv fra et helt nytt perspektiv - og oppdage at du har evnen til å se verden fra en baksynt vinkel. Verden slik du kjente den i våken tilstand blir snudd på hodet. Du blir kjent med din råe sans der du ser verden slik den er uten tolkning.

Alle mennesker er alltid i endring, og endring foregår i ulike steg. Av og til hopper vi fram og tilbake, noen gang blir vi stående faste. Mitt fokus er å forstå hva du trenger for å komme deg videre i din egen endringsprosess. Den røde tråden som går gjennom endringsprosessen har jeg valgt å kalle Den gode omvei; den går gjennom seks livspraksiser som tar deg gjennom endring og som leder til et våkent sinn. 

Disse seks livspraksisene er #1 Overblikk, #2 Intensjon, #3 Medfølelse, #4 Ikke-dømmende, #5 Vitnetilstand og #6 Kreativ. Fra januar til juni møtes vi en gang hver måned - i alt seks ganger - der hver Satsang har disse seks livspraksisene som tema. I januar er det livspraksisen Overblikk som er tema, i februar er det Intensjon, i mars er det Medfølelse, i april er det Ikke-dømmende, i mai er det Vitnetilstand og i juni er det Kreativ. På den måten kan du følge din egen heltereise gjennom Satsang.

Du har ulike alternativer: drop-in på nett eller i Trondheim eller du kan kjøpe en pakke med alle seks samlingene enten på nett eller på nett og i Trondheim. Kjøper du en pakke får du tilgang til alle opptakene.


HVEM ER DETTE FOR?
Du er klar for å virkelig begynne å leve - og sette deg selv først gjennom å prioritere ditt eget nærvær og din spirituelle oppvåkning.

Tilbudet er tilrettelagt både for deg som bor langt unna Trondheim og som ikke har mulighet til å møte fysisk, men som likevel ønsker å delta på samlingene. Og dette er for deg som bor i nærheten og som ønsker å møtes lokalt. 

 

HVEM ER DETTE IKKE FOR?

Disse samlingene krever at du er klar for å se deg selv med et våkent sinn. Er du avhengig av livsløgner, undertrykker deg selv eller ikke er opptatt av spirituell oppvåkning er ikke dette for deg.


HVA BESTÅR TILBUDET AV? GI MEG ALTERNATIVER!
Du kan derfor velge mellom to pakker eller drop-in:

Alternativ 1 På nett
Alternativ 2: På nett + i Trondheim. 

Alternativ 1 På nett
Velger du alternativ 1 - På nett - møtes vi en tirsdag i slutten av måneden i klasserommet mitt på nett (Zoom). Opptaket av alle de seks samlingene legges ut i en egen nettportal hos restart-living.no der du kan logge deg på for å få tilgang til opptakene etter hver samling. Mellom samlingene kan du delta i facebook-gruppa Restart Living med Renate Lyse - der du vil bli med i et levende nettverk. 

Alternativ 2: På nett + i Trondheim. 
Velger du alternativ 2 - På nett og i Trondheim - møtes vi som beskrevet over. I tillegg møtes vi påfølgende torsdag på Heimdal i Trondheim der vi møtes fysisk for å få direkte erfaring med å ha et helt våkent sinn. Etter at satsang'en er ferdig kan du bli med på oljeklasse om eteriske oljer, som kan støtte deg i prosessen din.

Usikker? Velg alternativ 3 - drop-in!
Er du usikker på om dette er rett for deg, kan du kjøpe en enkelt drop-in time enten på nett (200 kr) eller i Trondheim (300 kr). Skulle du ønske å få tilgang til nettportalen med opptakene i ettertid kan du kjøpe tilgang med fratrekk for drop-in timen eller timene. På den måten kan du prøve deg fram - eller bare hoppe i det og bli med på alt.

Hva koster det?
- Prisen på alternativ 1 - nett - er 1200 kr (200 kr for 6 ganger).
- Prisen på alternativ 2 - på nett + Trondheim - er 1800 kr (300 kr for 6 ganger - dvs du betaler kun 100 kr for å bli med lokalt i Trondheim hver gang om du kjøper hele pakken!).
- Prisen på alternativ 3 er 200 kr for nett og 300 kr for Trondheim.

Oljeklasse
Etter hver Satsang i Trondheim blir det mulighet for å bli med på oljeklasse (unntatt i mai - da drar vi ut og spiser middag). I oljeklassen blir du invitert inn i oppdagelsen av hvordan eteriske oljer fra doTERRA kan åpne opp for sanser, tilstedeværelse og støtte på cellenivå. Er du med i teamet mitt og Restart Living er oljeklassen gratis. Er du med på Satsang tidligere på dagen er oljeklassen gratis. Er du ny eller kommer fra et annet team er prisen 180 kr og du får med en olje til tilsvarende verdi. 


HVORDAN MELDER DU DEG PÅ?
Alternativ 1 - på nett 
meld deg på ved å betale her.

Alternativ 2 - på nett og i Trondheim
meld deg på ved å betale her.

Alternativ 3 - drop-in - betales på vipps:
Drop-in betales til vipps #112072 Renate Lyse AS
- 200 kr for nett
- 300 kr Trondheim
Skulle du senere ønske å bli med på alternativ 1 eller 2 trekker vi i fra det du har betalt på drop-in. Ta kontakt med Renate for å få tilbud.

Påmelding til vipps #112072. Gå på Kjøp og betal, søk opp Renate Lyse AS, velg Satsang og velg det som passer deg.

Delta på oljeklasse
Betal inn 180 kr på vipps #112072 Renate Lyse AS i god tid før oljeklassen. Er du i mitt team er det gratis, men gi beskjed om at du kommer i god tid før klassen.

Jeg, Renate Lyse, jobber som spirituell veileder, gestaltterapeut og sertifisert oljelærer. Les mer her: https://restart-living.no/p/min-historie

Har du spørsmål?
Send meg gjerne en melding på e-post [email protected] eller send en melding på Messenger.

Bli med på retreat på Snerting Ranch

To-dagers retreat for DEG som ønsker å finne tilbake til den DU egentlig er.

Har du lyst å bli kjent med meg?

Hopp inn i gruppa mi på Facebook der jeg deler dyp læring om å restarte livet.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.